Onze diensten: stroomlijnen van efficiency en productiviteit

Bij Buro Vermeer kunt u terecht voor een keur aan professionele diensten. Van financiële administratie, online boekhouden en loonadministratie tot fiscale aangiften en advisering en begeleiding. Bij de uitvoering van de werkzaamheden streven we continu naar efficiency en hoge productiviteit. Om dit te stroomlijnen beschikt Buro Vermeer over moderne hard- en software. Wij werken voornamelijk met AFAS software, Exact Online, E-boekhouden en Snelstart. Andere pakketten zijn ook mogelijk.

 

Financiële administratie, meer grip

Buro Vermeer ontzorgt u bij uw financiële administratie. Wij kunnen het totale traject van het inboeken tot het opstellen van de jaarrekening voor u verzorgen. De trend is dat veel ondernemers graag zelf hun administratie willen voeren. Zo krijgen zij meer grip op en inzicht in hun bedrijfsvoering. Het opstellen van de jaarrekening laten zij vervolgens over aan Buro Vermeer. Een werkwijze die wij toejuichen.

 

Online boekhouden: snel, veilig en gemakkelijk

U wilt online boekhouden via internet? Dat kan bij Buro Vermeer! Online boekhouden maakt het echt makkelijk om een administratie bij te houden. Geen onbegrijpelijke boekhoudtermen maar automatiseren wat geautomatiseerd kan worden. U bent tenslotte ondernemer, geen boekhouder. Buro Vermeer biedt u online boekhouden dat zoveel mogelijk van het invoerwerk automatiseert. Werken met een boekhoudpakket dat is afgestemd op uw wensen als ondernemer en wat handige functies bevat zoals factureren, offertes, urenregistratie én btw-aangifte. Geschikt voor iedere ondernemer. Lees meer over Online boekhouden

 

Loonadministratie, alle denkbare toepassingen

Buro Vermeer beschikt over een zeer kundig team medewerkers dat de loonadministraties verzorgt. Dit gaat verder dan het enkel verwerken van de loonstroken. Ook het totale scala aan randwerkzaamheden zoals het digitaal aanleveren van pensioen- en  bedrijfstakgegevens en het opstellen van arbeidsovereenkomsten behoort tot ons dienstenpakket. Bekijk hier onze aantrekkelijke tarieven voor het verzorgen van uw loonadministratie.

 

Fiscale aangiften, ook schenkingsrecht en erfbelasting

Buro Vermeer is specialist in alle voorkomende fiscale aangiften. Zo kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een aangifte schenkingsrecht en erfbelasting.


Personeelsfonds: Extra binding met uw werknemer

Als werkgever wilt u uw werknemer zoveel mogelijk binden aan uw bedrijf. Met het personeelsfonds heeft u hiervoor een extra middel in handen! Bovendien levert het belastingtechnisch voordelen op. Lees hier meer over wat het Personeelsfonds voor uw bedrijf kan betekenen.

Advisering en begeleiding, waar nodig met vakspecialisten

Wij adviseren over en begeleiden u met een groot aantal onderwerpen waarmee u en uw onderneming te maken krijgen. Dit doen we al dan niet in combinatie met vakspecialisten. Bijvoorbeeld over:

• Welke rechtsvorm

• Bedrijfsvoering

• Herstructureringen

• Investerings-/financieringsplannen

• Opstellen testamenten

• Bedrijfsopvolging

• Aan- en verkoop van ondernemingen

• Automatisering

 

Samenwerking

Voor een perfecte begeleiding en advisering doen wij waar nodig een beroep op een groot netwerk aan vakspecialisten. Door deze samenwerking kunnen wij u altijd de meest optimale oplossing bieden. Hierdoor kunnen wij direct slagvaardig optreden.

 

Buro Vermeer werkt samen met onder andere:

• Notarissen

• Advocaten
• Belastingadviseurs

• Pensioenspecialisten

• Financieringsspecialisten

• Automatiseringsdeskundigen

Begeleiding subsidie aanvraag
Een succesvolle subsidie aanvraag indienen is vakwerk. Plannen moeten vaak aan allerlei (bureaucratische) voorwaarden voldoen die voor ondernemers niet logisch zijn of tot frustratie leiden. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen wij van Buro Vermeer u uitleggen wat we voor u kunnen betekenen.

 

Wilt u als ondernemer gebruik maken van subsidies? Of maakt u al gebruik van subsidies en heeft u behoefte aan begeleiding? Wij staan u graag terzijde. Met onze brede ervaring in verschillende sectoren zijn wij de ideale sparringpartner voor uw onderneming.

Zowel bij het aanvraag als bij de administratieve verwerking kunnen wij u begeleiden op de manier die het beste bij u past.

>